aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Wednesday, January 12

Mysunshine Cupcakes Giveaway-Help Rumah Titian Asraful Rohaniah


Selalunya..kita join GA or contest nak adiah free jek kan..
GA kali nie berbeza ngan GA yang lain..
GA sambil beramal namanya..

Syarat penyertaan:

1. mempunyai blog / facebook
2. Pemenang diwajibkan mengambil sendiri hadiah (lokasi PJ) kecuali 'consolidation prize' akan di post.
3. Giveaway berlangsung dari 11 Jan - 11 Feb 2011 (ending midnite 12am)
4. Entry boleh dibuat dlm bahasa Malaysia/ English
4 . 5 pemenang akan di pilih secara rawak

Cik bambam pon baru add Rumah Titian Asraful Rohaniah kat FB tadi.. Sebak dan geram pulak bila dapat tau ada orang curi semua duit simpanan dan duit belanja rumah kebajikan nie..maybe kena pukauuu..!ape kes lar dorang nie nak mencuri kat rumah kebajikan macam nie..dah lar kita nie menolong orang yang susah..dia lagi nak buat susah lak!

Okeh..saper nak ringankan beban dan hulurkan bantuan..leh menghulurkan bantuan kepada
Alamat RTAR
No. 53B, Kg Selabak Luar Batu 3,, Jln Changkat Jong, 36000 Teluk Intan Perak, Malaysia
Pn. Rohana Saidin 013-4550013 / 05-6237530 email : rtar@streamyx.com
bagaimana anda boleh menyumbang pada RTAR

CIMB acct name : Rumah Titian Ashraful Rohaniah
acct no: 080212 5294 0051
InsyaAllah..kang den dah dapat gaji den nak poie dermaaaa! skang nie susah ckit ler...ker korang nak derma kat cik bambam lak?huhuhu.. Sesambil ber-GA sesambil menderma! ^^,

FB Cik Bambam: http://www.facebook.com/aida.adlina.adit

1 comment:

Mysunshine Gift Shop said...

salam dear,
tima kasih sudi join & warkan..

besar harapan saya semoga ramai yg membantu RTAR. Insyallah.

semoga usaha yg sedikit nie, diberkati Allah. Amin

zar
mysunshine-cupcakes.blogspot.com