aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Thursday, January 20

Aerish in LF January contest


Asyik dok join GA n Contest orang len..
Tapi jiran sblah tak dijenguk lak ek..
hehehehhe..
Sorry Kak EB..leh lak ter-miss!!
-_-'

Syarat-syaratnya adalah:


1. anda mustilah follower blog eB @ ten little fingers & blog contest eb @ little fingers in action...
2. tajuk n3 "Aerish in LF January contest"
3.letakkan contest banner kt dlm n3 sahaja
4.teka jawapan bagi soklan2 mudah kat bwh nih... jwpn dh bagi pn... pilih jerk... 
kalo x tau gaks search jerk kat ten little fingers... musti tau punyer la...>_<
5.jawab knaper anda suker jenguk kami kat ten little fingers...
"sayer suker jenguk eB & family sbb......."... pnjg boley... pendek pn boley... nak puji boley... nak kutuk pn boley... x da hal punyer... cumer jager la bahaser anda yer... >_<
6. tinggalkan link ngan id follower anda kat n3 nih...

soklan2nyer...

Namer sebenar aerish :
(A. Aelisha Damia   B. Aerishadania   C. Aerisha Dania   D. Aerisha Damia   E. Aerishadaniya)


umor aerish pada 2011:
(A. 3   B. 4   C. 2   D. 1   E. 5)

warna fav aerish:
(A. purple   B. maroon   C. pink   D. orange   E. blue)

sayer suker jenguk eB & family sbb saya memang sukakan budak2..lagi2 kalau muko comel loter serupo anak2 kak eb!walawehhh..cik bambam kecek kelate ngan kak eb! ehhehe..Then saya suka tengok pic2 kat blog kak eb..semua lawa2 sebab pro fotographer kan!then entry2 kelakar lar jugak..hehehehe..pendek kata..saya memang suka membaca kak eb..saya suka tengok family bahagia sebab saya nak amek tips korang sorang ckit supaya dapat saya praktikkan bila saya dah kawen nanti..InsyaAllah..heheheh..then kak eb pon GA-Addicted macam saya!memang banyak buka blog kak eb tengok GA n contest baru..bukan setakat family kak eb jek saya follow!!hehehhe..Okehhhh~!

Nice to meet u Kak eb! :)



2 comments:

eb ezrin2 said...

ye stuju... anak2 i mmg comey... ha ha ha.... xthn... ;p

gd luck yer >_<

b a m b a m ' s said...

yelar..!anak2 kak eb mmg comel2...nama dorang pon menarek!hehehe