aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Thursday, January 13

1st GA - I Lurve My Mum So Much



Jom memeriahkan GA Amiera nie..!!

Nie mak cik bambam ^^,




Sama tak?sama tak?
heheheh..


Pengorbanan paling besar..mestilah saat dia melahirkan kita dan membesarkan kita sampai skang.. CB nie dulu time nak kuar dari perut tuh ada masalah ckit..Doc cakap baby dalam perut tak gerak.. sekali scan rupanya tali pusat terbelit kat leher..fuhhhh~! naseb baik tak terjerut non.. so kena lar paksa beranak kasi kuar cik bambam ko nie awal..hahhaha..tengok2..awal2 dah berkorban menyabung nyawa kan??!!patut lar tali pusat terbelit..suka pakai shawl terbelit2 and degil yang amat..

CB nie degil..suka gak lar lawan cakap tuh..membebel sama ngan mak..hehe..kalau kuar..suka nak balik malam wpon dah banyak kali kena tegur suh balik awal..sampai one day..time tuh pas balik keje..CB tak balik terus..leh bantai kuar tgk wayang and shopping jap kat KL..sekali bateri HP kong lak..nak tepon tak leh..balik nak komuter time tuh..so nak call mak suh amek tuh mmg tak dpt..public fon kat situ lak rosak..

So decide balik naik cab sampai umah..sampai umah mak ngan abg takde..adek cakap dorang pergi cari CB..huhuhu..sampai sejam CB dah sampai umah pon dorang tak balik2 lagi..kita call dorang pulak tak dapat..sekali bila dah balik tuh..abes ler kena marah..mak risau sangat sampai nak report polis..muka mmg merah nak tahan marah time tuh..tp mmg dah kena bambu terok lar..uhuh..sebab kat stesen tuh ada kes baru pemandu teksi rogol penumpang!perghhhh~! mano lar omak den tak seriau kan..yang kito nie leh wat selamba dek jek macam takde benda yang berlaku!


So..CIK BAMBAM u are grounded for 2 months!

hahahahhaha..padan muka!

tak lah..tipu jek..leh jek kuar lagi..cuma kena balik awal..hehehe..

Jadi jangan lar wat mak korang risau..cik bambam nie memang tak makan saman! 
-_____-'

1 comment:

LurvelyAmiera said...

thankz join..^_^ gd luck kay...^_^