aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Wednesday, January 12

1st misz-ella.blogspot Contest


Mula-mula memang niat nak masuk contest nie sebab nampak adiah dia sangat-sangat-sangat menarekkkk okehhh! Emporio Armani Diamonds Set for ladies worth RM210.00.. hahhhh!tak menarek koooo!!ade orang nak bagi??nan adoooo!

tapi ada gak syarat dia mayb for certain people mcm leceh gak nak ikot..hehehe..bab nak mengomen tuhhh!hahahahah..selalunya nak jadi silent readers ajek kan..mula- cik bambam pon rasa berat hati nak follow contest nie!haha..berani mati punya statement..
TETAPI..!!!

Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana

Cari-cari punya cari..tengok ade entry yang agak menarekkk! suka baca tentang Hanis Zalikha! kak ella nie kawan kepada Mak Hanis rupanya..ohhhh~! then ada tips kurus lagik! i loike!! kuat makan..same do i..tapi apesal body kiter tak sama kak ek?hahahhaha..dan yang paling menyentuh hati..bila akak nie citer pasal FIL dia yang saket dan skang dah pon meninggal.. Innalillah.. saya paling sebak sekali baca ENTRY nie.. sob..sob..teringat arwah ayah terus..huhuuuu..Ok..skip da emotion part! kak ella kata kena komen at least 10 comments..tapi dok baca entry dah lebih 10 TER-komen..hahahah..over lak kak non..!heheheh

yang paling penting!! lebih 50 patah perkataan den tulis!!hahahahah..LULUS ker kak??!!
baru nak follow..sesambil blogwalking..heheheh
Okehhhh!
Abes sudahhh!
Balik dah ker?
Jom ar kita dancerobik dulu kak!
ayuh-ayuh!

7 comments:

kakchik@ella said...

hihihi.. thnks for participating dik. really appreciate.

b a m b a m ' s said...

thanks kak ella! suka adiah dia tuhhh!hahahahha..

MiMie AddNin said...

mekaseh dtg follow saye ye..
kne compete la kter sbb same2 nk adiah free..
hhahaha

Maria James said...

saya yang chantek nak tulis "semoga berjaya" hihihi..

saya pun join contest ni gak.
wish me luck ye :)

http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

b a m b a m ' s said...

gud lucks juga maria!heheheh..mana leh..kena wish me lucks lar pulak..sy nk perfume tuh..!!hahahah

toyolkiut said...

bersaing la kita ye..
hehe..
salam pkenalan..

b a m b a m ' s said...

toyol jgn curi perfume ekkk!!hehehhe..salam perkenalan jugak.. :)