aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Wednesday, March 30

JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM

 Nak join klik banner!

Syarat penyertaan :

1. Klik as FOLLOWER or add fb or both of them
2. Jika ada blog…kena la secara secara ringkas cerita sikit mengenai contest ini di blog u all dan masukkan link kembali ke sini.
3. link penyertaan di ruangan entry ini. Tinggalkan komen supaya senang mizzwati nk menjejak anda dan buat penilaian.
4. Hanya kepada yang berasal dari Malaysia je yer .Tak kira dimana korang berada.
5. Penilaian akan dinilai oleh mizzwati sendiri secara adil dan saksama.
6. 5 finalist akan diumumkan dan akan melalui proses cabutan bertuah
6. Tarikh tutup penyertaan pada 30 April 2011. Start now
7. The winner akan mizzwati promot dalam web ni…..or kalau u ada bisnez I akan advertise blog/web u selama 2 minggu dalam website ni free of charge. x kesah la what type of your biz…samada same nature of mine ker or ape2 jua…rezeki u all tetap rezeki u.
K….selamat mencuba!!!

Syok nya kalau dapat tea set tuh.. selalu tengok jek..ehhehe.. CB memang suka VANTAGE styleee~!
macam kat bawah nie..




Bye!!
FB: Aida Adlina Adit
 

2 comments:

mizzwati said...

hi!!!!comelnya gambar ats tu.....syiok jer.........:)

b a m b a m ' s said...

syok.. meh ler ke Nilai 3! hahaha.. :P