aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Thursday, March 31

Giveaway by CUPPIES4YOU

>STICKY POST UNTIL 31 MARCH 2011<

Giveaway by CUPPIES4YOU
Giveaway prize:
A box of SIX (6) large size Red Velvet Cupcake (RVCC)
for FIVE lucky winners!
So, how to be a winner in this GA? Caranya mudah saja.
  1. Copy & paste (blog ni tak boleh 'right click' - maka anda kena tekan button 'ctrl' dan 'c' serentak untuk copy, kemudian 'ctrl' dan 'v' untuk paste) bermula part *** kat atas ni ke dalam blog anda dan jadikan sebuah sticky post sampai tarikh tutup GA. Bermula 23 Mac 2011 dan akan berakhir pada 31 Mac 2011 tepat jam 11.59 malam. <-- secara tak langsung, GA ni terbuka kepada mereka yang bergelar blogger sajalah
  2. Jangan lupa letak link blog ni http://cuppies4you.blogspot.com ke dalam entry anda.
  3. Letakkan link/URL blog post's anda di dalam comment box entry ini sebagai bukti penyertaan.
  4. LIMA (5) lucky winners akan dipilih secara rawak melalui kaedah cabutan bertuah (kami akan guna sama ada random.org ataupun cabutan nama secara manual).
  5. Pemenang akan diumumkan pada hari Isnin 04 April 2011.
  6. Para pemenang perlu collect hadiah pada hari Sabtu 09 April 2011. <-- ni penting kepada mereka yang nak join ya? Kalau rasa tak boleh nak collect atau wakilkan sesiapa untuk collect hadiah, tak payah le masuk HE HE HE. Bagi chance pada mereka yang betul-betul available untuk collect hadiah pada tarikh yang telah ditetapkan.
 Cuppies2~!!! yeahhh! ehheheh
dapatkan di http://cuppies4you.blogspot.com

3 comments:

toyolkiut said...

CB,
klau menang kita kongsi ye..
hehe..
good luck..
(mmg TK xleh masuk ni, xde yg nk gi collect klau mnang..hahahaaa..)

b a m b a m ' s said...

kalau dpt.. mcm mana TK nak amek dr CB lak??hahahah

MIXED MINDS said...

mmmm it looks delicious!