aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Monday, February 14

Contest Holiday Ummi 2011


Syarat-syarat contest:

* 1. wajib jadi follower blog INI dan Citra Cinta Ummi & Ayah ..yang dah jadi follower proceed to syarat ke 2. >done<

*2. Letak banner simple ummi atas tu kat entry dan sidebar dan link balik ke entry ni.
( gambar banner tiada kena mengena dgn tempat percutian family ummi ye, gmbr tu ms percutian ummi tahun lepas, takkan nak pegi lagi taun ni..hheee..kpd yg dah jwb nk tukar boleh tp sekali je ye!!
>done<

*3. Buat satu entry tentang contest dengan tajuk "Contest Holiday Ummi 2011"
>done<

*4. dalam entry tu, sila:
* teka tempat percutian Ummi nanti (cuti Chinese New Year 3 Feb-5 Feb)
* letakkan gambar percutian anda yang paling menarik, tak kira la kat mana2 dalam @ luar Malaysia.

cik bambam nak teka ummi pergi Bukit Tinggi, Pahang! heheheh..

Ini kat Bukit Merah Laketown Resort!
*5. dah siap, submit link entry kat ruangan komen entry Contest ini sahaja...
>done<

boleh tag kawan2 seramai yang mungkin..
Dear readers n followers!! :P


1 comment: