aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Tuesday, February 15

CIk Bambam nak minta korang tolong vote nie.. :)

Koranggg~!

Cik bambam ada join contes BFF kat eightdesign Boutique's dan mempertaruhkan gambar CB ngan kwn..Adiah dia sangat-sangat menarek..hehehe..Mereka dah shortlist nama and CB di anta 50 top contestant..Tapi nak memang kena lar ada nombor kan..So, nak minta tolong korang..

klik LIKE kat gambar tersebut bolehhh??


Apa yang korang perlu buat..hanya klik pada PICTURE yang cik bambam dah bagi nie.. :)
Dah KLIK? korang klik LIKE kat pic tuh yer..

Saya hanya mencuba naseb..Rezeki Allah yang bagi kan..tapi still boleh berusaha kan..

Jangan lupa klik like kat LIKE PAGE eightDesign Boutique tuh dulu yer..

11 comments:

mzhany said...

jalan jalan di blog cik bambam nih..hehee

cikanna said...

dah like..

good luck ..

b a m b a m ' s said...

thanks! :)

Siti SuHaila said...

done vote.. =)

toyolkiut said...

wah..
mcm2 kontes ye cin bambam join..
bagus..
usaha tngga jaya..
jap lg TK terjah undi kt sana ye..

toyolkiut said...

opps..
silap la..
TK mana ada fesbuk..
good luck ye..

bidadari said...

salam..

good luck to bambam..

http://atehqshe.blogspot.com/

Hati Batu said...

masuk contest ke??hehe semoga berjaya..=)

http://hatibatu.com/blog/2011/02/15/keputusan-contest-hadiah-kawan-baik/

Nini D.. said...

bambam's...jom join teka biskut Kak Nini...

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/02/teka-biskut-dalam-balang-daa.html

MiMie AddNin said...

meh join ni cb..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/cabutan-bertuah-bernilai-rm100.html

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dah folo sini...tq ya folo blog kakD..