aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Tuesday, July 12

1st Anniversary My Online Boutique Contest

Nak join klik banner!


Hye peeps~! Lama sungguh tidak mengjoinkan diri untuk aktif ber-Ga.. huhuhu.. so skang nie untuk pembuka bulan Julai.. CB nak masuk satu GA bila tengok adiahnya sungguh marbeles! hik hik.. Nasib baik sempat join ek! Jom kita tengok apa My Online Boutique jual..!!

Thai Silk Hijab
Ha.... Kain type Thai Silk nie.. memamg lembut.. Kain dia sejuk.. warna pon cantik.. tone dia cantik macam pelangi.. =)

Pashmina Silk
Pashmina biasa yang selalu ada kat market mesti jenis tebal kan.. macam yang den terang dekat atas.. kain jenis Thai Silk kan memang lembut dan sejuk.. nak dibuat tudung boleh.. dak dijadikan selendang sesambil tengok wayang pon boleh..!!Berkenan lak aih.. warna dia menarik hati.. huhuhuhu

Colouful Inner
Korang nak inner macam mana? without awning? with awning??!! one tone, dual tone or triple tone?? pilih sajaaa.. Semua ada!! :D

Brooch!
Comel kannn??!! kat almari den pon dah banyak brooch jenis macam nie.. sebab den memang gomar brooch type ribbon nie.. rasa sungguh comel bila memakai.. nak dijadikan sepit shawls pon bolehhh!!! alaaaaa... berkenan betol sampai nak tambah koleksi sedia ada pulak.. --'

Syriaaa!!
dan yang PALING PENTING.. tudung favourite den pon ada jual.. jarang lar ada syria type macam nie.. Inner bercorak dan outer yang plain kannn.. dapat gaji nak rembat lar satu!! hahahahahha.. cop kaler pink ngan kelabu ek!! jangan amekkk!! :D

So, for those yang nak beli semua benda di atas nie boleh lar berkunjung ke website My Online Boutique!


Tag:

1 comment:

butique4u said...

salam,

thanks sudi join. Pls follow 2 blog ni yer

http://nonaswc.blogspot.com/
http://butique4u.blogspot.com/

good luck