aper tuhhhhh??!!

klik klik!

Followers GA addict! :)

Bambam's Story

Thursday, September 22

JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara

Nak join klik banner!


Mak Dara ada buat contest... setelah lama my second belog ini menyepi dari aktiviti contest nie.. tengok jek adiah nya..terus nak join..eekkeke.. den kan kaki wayang! :D 5 keping tiket tuh.. ajak family or kengkawan pon okeh jugak kan.. Hari tuh dapat tiket from red muumy tak dapat pergi lak.. Bukan rezeki.. mana tahu rezeki kita lak kali ini.. :D


Hehehehe..honest.. 1st time dulu dengar tajuk jek.. telinga macam sperro sikit.. Ingat ker Filem LIPAS! muahahahahahah... rupanya LIBAS.. Excited sebenarnya nak tengok.. sebab ada Scha Al-Yahya..hehehe.. then ada Rosyam Noor.. Abg Rosyam kan dah lama tak masuk wayang! So haruslah tengok kann! Nak juga tengok bila  beliau sendiri kata dari tak reti main sepak takraw terus pandai main takraw kesan dari teknik CGI.. hahhh..hebat ngkooo!!



Jom lar terjah belog Mak Dara!! Mana tahu dapat tiket free lagikkk!!!

Tag:

8 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Wowww nice entry. tks sbb sudi join contest ni ya.. all the best

kocix! said...

nak tengokk..

Aziela said...

perghh...kreatip2...

suriani azwan said...

gud luck ye..sue pun join jugak...

pssstt...

nak mintak tolong vote pic sue dan anak2.. link kat bawah nie...

http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194

jgn lupa klik like tau di icon love tu..thanks tau

Mia Liana said...

good luck ya.. dari entri kontest

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Assalammualaikum.. Disini saya ingin mengucapkan TAHNIAH kepada Cik Bambam kerana telah menjadi pemenang tempat keempat bagi contest JOM MENONTON LIBAS by MAK DARA.. Sila hantarkan nama, alamat, no tel dan detail anda ke email mrs_martias@yahoo.com untuk tujuan penghantaran hadiah..

Tahniah sekali lagi dari Mak Dara dan team Filem LIBAS

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/09/pemenang-keputusan-contest-jom-menonton.html

[sutera kasih] said...

tahniah cik bambam hehe..libas tau bkn lipas :P

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Salam dik.. Mak Dara belum terima detail add dan nombor telefon adik untuk tujuan penghantaran hadiah.. Harapkan semoga adik dpt menghantarnya segera supaya mak boleh hantarkan semua hadiah2 kepada semua pemenang ye =)